Typer av transporter

Transport kan klassificeras på många olika sätt, men Internationella transporter har en annan undergrupp. Idag ska vi ta en kombinerad transport, vilket faller inom kategorin för intermodala transporter. Modalitet, i ett nötskal, är transport av gods med hjälp av mer än ett transportsätt. Route förvandling av de viktigaste transportmedel utförs vanligtvis med vägtransporter.

Som ett exempel kan vi ta buss till container full av cigaretter i Norge. Container går från Bydgoszcz och dess destination är staden Lilleström. För detta ändamål har vi första behållaren transporteras med bil till hamnen i Gdynia, där fartyget avgår till Oslo. I Norges huvudstad, lastas på en lastbil igen och fängslades för Lilleström.

I detta exempel var den huvudsakliga transportmedel ett fartyg, och strömomkastning rutten trafikeras av lastbilstransport. På samma princip skulle fungera transport i motsatt riktning från Norge till polska. Transport till Norge, måste det göras med en kombinerad metod, eftersom den är resultatet av geografi.

Dodaj komentarz